fbpx

Risicoadvies voor ondernemers

Omdat uw onderneming nooit stilstaat, veranderen de risico’s die u loopt en is ook uw verzekeringsbehoefte altijd in beweging. Ook wet- en regelgeving kunnen van invloed zijn.

Wij brengen graag samen met u regelmatig uw risico’s en verzekeringsbehoefte in kaart voor uw bedrijf, uw medewerkers en uzelf.


Uw zekerheid, een team van specialisten

Van ons mag u een advies verwachten dat volledig is toegespitst op uw onderneming. Daarom krijgt u uw eigen adviseur die de ontwikkelingen in uw branche en uw bedrijf kent. Daarnaast staat een team van professionals voor u klaar die uw risico’s en verzekeringen nauwgezet begeleiden. Samen met u inventariseren zij uw risico’s en uw verzekeringswensen. Samen met u zorgen zij voor de zekerheid van uw onderneming.


Bedrijf, continuïteit centraal

Als u weet welke risico’s u met uw onderneming loopt, is het de vraag welke risico’s u zelf kunt dragen, welke u kunt voorkomen en welke u beter kunt verzekeren.


Werkgever, personeel centraal

U wilt goede werknemers aantrekken en binden met goede arbeidsvoorwaarden. Een goede en betaalbare pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn daarbij onmisbaar. Maar hoe zit het met de kosten die u maakt als een werknemer ziek wordt. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuzes.


Ondernemer, u en uw gezin centraal

Alles draait om het succes en de continuïteit van uw onderneming. Vergeet daarbij uzelf niet. Want ook u verdient zekerheid. Inkomenszekerheid bijvoorbeeld. Wij adviseren u over financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid en bij overlijden. Of als u stopt met ondernemen.

Contactgegevens

Havelaar & van Stolk
Coolsingel 120
3011 AG Rotterdam

Telefoon: 088-6501 100
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanten vertellen