fbpx

AOV: bereken uw premie in 2 minuten

Als ondernemer kunt u  arbeidsongeschikt worden en dan moet u zelf zorgen voor een financieel vangnet.
Graag helpen wij u met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering waarbij u zich verzekerd van inkomen bij ziekte of een ongeval.

Wilt u hulp bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Hulp bij het regelen van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering  (AOV) kan op 2 manieren:

Volledig adviestraject inclusief concurrentie vergelijking

Wij maken samen met  u een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en uw wensen en behoeftes. Deze inventarisatie leidt tot onze analyse van uw situatie.  U ontvangt van ons vervolgens een aantal voorstellen van maatschappijen. Deze voorstellen vergelijken wij en dat leidt tot een voor u passend advies.  Samen met u verzorgen wij vervolgens de aanvraag en het medisch traject tot de polis is opgemaakt.

Nadat uw verzekering is afgesloten bieden wij u een service abonnement. Hieronder valt een periodieke controle van de verzekering inclusief onderzoek en hulp bij de mogelijkheid te switchen naar een eventueel  beter alternatief. Wij helpen u bij al uw vragen en bieden u volledige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid.

Prijs advies en bemiddeling: € 495,- (eenmalig)
Prijs serviceabonnement: € 300,- per jaar (excl. BTW)

Direct een verzekering afsluiten zonder advies

Weet u al welk bedrag u wilt verzekeren, wanneer uw uitkering na ziekte moet ingaan en wilt u zich alleen voor beroepsarbeidsongeschiktheid verzekeren? Dan kunt u met onze hulp een AOV bij a.s.r. afsluiten. Wij bespreken telefonisch met u de mogelijkheden. Vervolgens helpen wij u met de aanvraag en het medische traject totdat de polis is opgemaakt.

Nadat u verzekering is afgesloten bieden wij u een service abonnement. Hieronder valt een periodieke schriftelijke opvraag van gegevens of het inkomen en uw werkzaamheden gewijzigd zijn zodat de verzekering up-to-date blijft. Wij helpen u bij vragen over de verzekering en bieden u volledige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid.


Prijs advies en bemiddeling: € 195,- (eenmalig)
Prijs serviceabonnement: € 179,- per jaar (excl. BTW)
 
Neem vooral contact met ons op voor meer informatie of advies.

Contactgegevens

Havelaar & van Stolk
Coolsingel 120
3011 AG Rotterdam

Telefoon: 088-6501 100
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanten vertellen