fbpx

Startdock

Startdock biedt in diversen plaatsen in de randstad werkplekken, vergaderruimtes aan voor start-ups en scale ups aan. Niet alleen werkplekken, maar vooral een ontmoetingsplaats waar je kunt netwerken en samenwerken. Al ruim 600 bedrijven zijn onderdeel van Startdock community.

Samenwerking Havelaar & Startdock

Voor Startdockers heeft Startdock met Havelaar & van Stolk afspraken gemaakt. Op basis van deze afspraken profiteren Startdocker van een verzekeringspakket met scherpe tarieven en gunstige voorwaarden.

Omdat je onderneming nooit stilstaat, veranderen de risico’s die u loopt en is ook uw verzekeringsbehoefte altijd in beweging. Ook wet- en regelgeving kunnen van invloed zijn. Wij brengen graag samen met jouw regelmatig de risico’s en verzekeringsbehoefte in kaart van jouw bedrijf, medewerkers en jezelf.


Jouw zekerheid, een team van specialisten

Van ons mag je een advies verwachten dat volledig is toegespitst op jouw onderneming. Daarom krijg je een eigen adviseur die de ontwikkelingen in jouw branche en bedrijf kent. Daarnaast staat een team van professionals voor je klaar die jouw risico’s en verzekeringen nauwgezet begeleiden. Samen met jouw inventariseren zij jouw risico’s en verzekeringswensen. Samen met jou zorgen wij voor de zekerheid van jouw onderneming.


Bedrijf, continuïteit centraal

Als je weet welke risico’s jouw onderneming loopt, is het de vraag welke risico’s je zelf kunt dragen, welke je kunt voorkomen en welke je beter kunt verzekeren.


Werkgever, personeel centraal

 Je wilt goede werknemers aantrekken en binden met goede arbeidsvoorwaarden. Een goede en betaalbare pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn daarbij onmisbaar. Maar hoe zit het met de kosten die je maakt als een werknemer ziek wordt. Wij adviseren je graag bij het maken van jouw keuzes.


Ondernemer, arbeidsongeschikt ?!

Alles draait om het succes en de continuïteit van jouw onderneming. Vergeet daarbij jezelf niet. Want ook jij verdient zekerheid. Inkomenszekerheid bijvoorbeeld. Wij adviseren je over financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid.Of als je stopt met ondernemen.

Verzekeringen voor Startdockers:

• aansprakelijkheid voor bedrijven
• beroepsaansprakelijkheid
• motorrijtuigen
• arbeidsongeschiktheid
• rechtsbijstand

Daarnaast bieden wij je ook:
• inkomensverzekeringen voor werknemers
• pensioen voor de ondernemer en werknemers
• particuliere verzekeringen voor de ondernemer en werknemers

Meer weten?

Wil je meer weten over deze speciale verzekeringen voor Startdockers? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
088-6501 150 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Havelaar & van Stolk
Coolsingel 120
3011 AG Rotterdam

Telefoon: 088-6501 100
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanten vertellen