fbpx

Welkom op de speciale website voor deelnemers van de VBIM, vrije beroepsorganisatie interimmanagers.
 
Alleen als deelnemer kunt u gebruik maken van dit verzekeringsaanbod. Voor meer informatie, de aanmeldprocedure en voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de VBIM.

Deelnemers VBIM profiteren van belangrijke voordelen voor de specifiek op interimmanagers gerichte bedrijfs-, bestuurders- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Al sinds 1993 biedt de VBIM deze basispolis voor de professionele interimmanager tegen een scherpe premie en een ruime dekking. Ook voor uw overige risico's bieden wij u verzekeringen aan met uitstekende voorwaarden en een scherpe premie. Niet alleen zakelijk, maar ook privé.

Gecombineerde Bedrijfs-, Bestuurders- en Beroepsaansprakelijkheid (BA)

Bij interimmanagers in directiefuncties en eindverantwoordelijke managementfuncties is met name de combinatie van dekking van zowel bestuurders- als beroepsaansprakelijkheid van belang. Hiertoe biedt VBIM samen met Havelaar & van Stolk een unieke eigen polis: de VBIM BA polis.
 
VBIM: “Door de kwaliteit van onze leden op een hoog professioneel niveau te houden houden we de premie scherp! De polis is daarnaast variabel op basis van eigen-risico-keuzes of hogere dekkingen.”
 
Naast de combinatie van bestuurdersaansprakelijkheid/beroepsaansprakelijkheid bieden wij voor interimmanagers die uitsluitend functioneel management taken uitvoeren een specifieke polis die alleen de beroepsaansprakelijkheid dekt.
 
De VBIM BA polis biedt daarnaast nog een – gratis- unieke rechtsbijstandsdekking. Tot een bedrag van €10.000,- zijn kosten van noodzakelijk verweer gedekt ook als achteraf blijkt dat de aanspraak niet door de polisvoorwaarden wordt gedekt. Voor interimmanagers die enige maanden geen opdrachten uitvoeren bestaat de zogenaamde sluimer-optie: de polis blijft in dat geval in stand voor wat betreft fouten gemaakt vóór de ingangsdatum van de sluimerpolis. Bij een nieuwe opdracht kan de volledige dekking weer worden hersteld. Over de periode waarin geen opdrachten lopen wordt de jaarpremie verlaagd tot €150,-.

Rechtsbijstand

Naadloos aansluitend op de BA polissen bieden wij een all round zakelijke Rechtsbijstandsverzekering, waarin o.a. conflicten met opdrachtgevers en interimbureaus gedekt zijn. Deze polis kan worden uitgebreid met privédekkingen (recreatie, verkeer). Indien gewenst kan een aparte privépolis worden afgesloten.

Arbeidsongeschiktheid

Voor elke zelfstandige ondernemer eigenlijk een onmisbare polis. Havelaar & van Stolk biedt voor elke ondernemer en budget een passende verzekering.

Ziektekosten

VBIM heeft voor de ONVZ Ziektekostenpolis gekozen wegens de jarenlang bewezen uitstekende claimbehandeling en de ruime variatie in dekkingsopties. Bij de VBIM – ONVZ collectieve polis bent u verzekerd van Vrije Keuze. Of het nu gaat om welk ziekenhuis of welke arts u kiest. Het is uw gezondheid, dus u beslist. Als lid van de VBIM krijgt u zowel op uw basisproduct als op uw aanvullende verzekering een zeer aantrekkelijke korting, waardoor u gezien de prijs/kwaliteit verhouding de best mogelijke verzekering krijgt.

Privé verzekeringen

Deelnemen aan het Collectief Verzekeringsplan biedt u vele voordelen:  
Lage premies door collectiviteitskorting;
24-uurs dienstverlening;
Snelle en directe schaderegeling en noodhulp;
Eénjarige contracten;
Gespreide betaling mogelijk.
 
Door onze ervaring en expertise kunnen wij u een breed scala aan producten aanbieden.
 
Meer weten?
Wilt u meer weten over deze speciale verzekeringen voor interim managers? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
088-6501 150 of mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Havelaar & van Stolk
Coolsingel 120
3011 AG Rotterdam

Telefoon: 088-6501 100
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanten vertellen