Financieel advies

Financieel advies voor particulieren

Havelaar & van Stolk biedt u financiële zekerheid. Op de korte en op de lange termijn. Door u vakkundig te adviseren en door passende voorzieningen te bieden. Uiteraard controleren wij regelmatig of uw verzekeringen en voorzieningen nog het meest geschikt voor u zijn. En vanzelfsprekend bieden wij u een uitstekende service als u schade heeft.

Uw verzekeringen in één pakket


Met een verzekeringspakket heeft u uw verzekeringen overzichtelijk en voordelig geregeld. Het voordeel van een pakket is bovendien dat de verzekeringen naadloos op elkaar aansluiten zodat er geen overlap is en u niet dubbel betaalt.

U kunt de meest voorkomende verzekeringen in het pakket laten opnemen:

  • Woonzekerheid: uw huis, inboedel en kostbaarheden
  • Zekerheid op de weg: uw auto, motor en bromfiets
  • Zekerheid in uw vrije tijd: uw vakanties, weekendje weg, uw boot of caravan
  • Rechtszekerheid: voor juridische hulp bij conflicten
  • Persoonlijke zekerheid: aansprakelijkheid, uitvaart, ongevallen of overlijden


De Zorgverzekering, beperkt of uitgebreid

Iedere Nederlander heeft verplicht een basisverzekering voor noodzakelijke medische zorg. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ieder jaar opnieuw kunt u kiezen voor een andere zorgverzekering en een andere zorgverzekeraar. U kunt ook de basisverzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen. En u kunt het bedrag van het eigen risico verhogen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw inkomen, de geruststelling van voldoende geld


In uw leven kan er plotseling iets veranderen. Financiële zorgeloosheid kan omslaan in financiële zorgen. Bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden of door een echtscheiding. U kunt uw financiële zekerheid veiliger stellen. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.

De Harley-Davidson verzekering van Havelaar & van Stolk


 

Cookie instellingen