WOW! Ruim € 5000 voor Villa Pardoes

Ruim € 5000 opgehaald voor Villa Pardoes

Op zaterdag 14 december heeft Havelaar & van Stolk gerend voor het goede doel: Villa Pardoes. Zij biedt gezinnen met een ernstig of mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar, een onvergetelijke (gratis en verzorgde) vakantie aan. We liepen met acht collega’s de 10 km en drie wandelaars de 11 km, door wind, regen en kou. We hebben ruim € 5000 opgehaald en er komen nog steeds donaties bij. Bedankt aan al onze sponsoren. Door jullie hebben we een fantastische run gehad en een super bedrag bijeen gelopen!

Villa Pardoes, daar vergeet je alles

Villa Pardoes is er voor ernstig zieke kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor familie die droomt van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.   
Het verblijf bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de PicknickPlaats. Kinderen kunnen er in een veilige en prikkelrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond. Met familie en vrienden worden avonturen beleefd. Met Ridders en met Barbie, en de sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Op deze manier is Villa Pardoes voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.
Cookie instellingen